MASSAGE

12

Massage

Massagen løsner op, så kroppen bliver i stand til at fungere optimalt. Massagen går i dybden og er velegnet som både forebyggende og til afhjælpning af akutte smerter.

Spændingerne kan komme fra skæve arbejdsstillinger og lignende. Men mange gange spænder vi op på grund af stress eller fordi noget går os på.

Massagen forgår med en god neutral olie.

Efter behandlingen er det vigtigt med en masse vand, for at understøtte kroppens udrensningsproces.

Healingsmassage er en helkrops massage, hvor man først åbner kroppens energicentre og derefter påbegynder massagen, det er både en blid og dyb massage med lange, rolige og dybtgående strøg og det at hænderne blot hviler på kroppen. Massagen afhjælper muskelspændinger og stress, og giver velvære til hele kroppen.

Det udføres med olie tilsat at par dråber æteriske olier om har en positiv virkning på krop og psyke. Du vil under massagen modtage den energi som du har behov for, affaldsstoffer frigøres og blodgennemstrømningen forøges. Det er bedst, hvis du har mulighed for at tage det roligt lige efter behandlingen, det giver mulighed for, at massagen synker dybere ind, og dermed bliver den mere virkningsfuld for dig. Healingsmassagen er ofte et springbræt til personlig udvikling og en dybere forståelse af os selv og livet.

Hvad gør dybdegående massage? Opløser muskelspændinger som infiltrationer og myoser.

Afhjælper spændingshovedpine og migræne.

Afgifter og udrenser kroppen, så man f.eks. også lettere kan tabe sig i vægt.

Stimulerer blodcirkulation, kirtler og nervesystemet. Øger stofskiftet.

Har god indflydelse på væskeophobninger, og så har det en god afstressende, smertestillende og afslappende effekt. Ved massage fremmer man blodomløbet og løsner bindevævet så affaldsstofferne fjernes og udskilles på en naturlig måde.

Nedsat kredsløbvil resultere i ophobninger af affaldsstoffer, som giver smerter og fornemmelser af uro, det kan også medføre hævede og kølige ben.

Styrket kredsløb sætter gang i en masse processer i kroppen, f.eks. styrkes immunforsvaret og hvis man får massage regelmæssig, sover man bedre, er mindre syg og føler generelt bare et bedre fysisk og psykisk velvære.

De fleste sygedage i den vestlige verden skyldes muskelspændinger og deraf kommen hovedpine. Massage kan godt gøre ondt, men det skal gøre lidt ondt for at man skal kunne massere spændingerne ud.

Denne form for massage er ikke altid lige behageligt, men jeg massere selvfølgelig aldrig dybere end at klienten kan slappe af.

Jeg bruger healing i min massage for at hjælpe klienten til bedre at slappe af og for at hjælpe med at fremskynde den proces der sker i kroppen ved massagen.

Efter behandling er det vigtigt med en masse vand for at rense alle de affaldsstoffer ud af kroppen man har fået masseret ud.

Hvis man ikke får nok at drikke eller hvis der er mange affaldsstoffer at skille ud, kan man godt føle sig en smule utilpas, som viser sig ved hovedpine, kvalme og lidt svimmelhed – men dette er kun et tegn på der er sat gang i noget og går hurtigt over igen.