HEALING

11

Healing er en ældgammel behandlingsform

Healing er med til at skabe balance ved hjælp af energi. Når et område er i ubalance, flyder energien ikke frit, men langsont eller måske er den gået i stå. Når jeg healer bliver energier kanaliserettil dig, det er en absolut behagelig oplevelse.

Healing kan bruges både forebyggende og til behandling af: Stress – Afspænder – Muskel og ledsmerter – Styrker immunforsvaret – Modvirker udbrændthed – Udrensning af kroppen – Opløser blokeringer.

Multihealing – helhedsbehandling

En intuitiv multihealer arbejder direkte fra hjertechakraet og vil intuitivt arbejde med at heale sårene op inde i mennesket efter dårligdommen og årsagen til dårligdommen er fjernet og vil arbejde meget med at lægge kærlighed ind hvor det behøves.

Fjernhealing 

Healing er universel livsenergi og den kender ikke forskel på nær og fjern, heldigvis, derfor kan du med fordel modtage fjern healing hjemme hos dig selv. På det tidspunkt vi har fastsat en aftale for fjernhealingen, bør du ligge afslappet og behageligt, et roligt sted, for at få det bedste fra fjernhealingen.

På forhånd bedes du oplyse mig om; dit navn, alder og hvilke problemer du ønsker fokus sat på.

Har du ikke noget fokus sted, skal energien nok selv “finde” rundt i din krop, vi får det vi har brug for. afslappet og behageligt, et roligt sted, for at få det bedste fra fjernhealingen.

Man giver ikke fjern healing uden vedkommendes tilladelse og samtykke. Fjern healing kan med stor fordel også gives til dyr. Hvor mange behandlinger du eller dit dyr har brug for afhænger af opgavens størrelse.

Fjernhealing er, for de fleste svært at acceptere og forstå. Ikke desto mindre er det lige så effektiv en behandlingsform. Klienten slapper blot af og “tager imod” i den tid healeren har sagt, at det varer. Ofte mærker klienten fjernhelingen fysisk, ligesom denne ville ved almindelig healing.

Fjernhealing er især godt til børn, svagelige og ældre – og naturligvis en god erstatning, hvis der ikke kan komme hænder på.

Fjernhealing kan også anvendes til healing af situationer – f.eks. en operation, en eksamen eller lignende – samt til healing af huse og rum. Reiki er ydermere en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter. (Jeg er uddannet Reiki Mester).

Therapeutic Touch healing,-kaldet T.T og på dansk Terapeutisk berøring er en healingsform som bl.a. bliver praktiseret på hospitaler i USA og Canada og anvendt siden midt af halvfjerserne. Therapeutic Touch er en metode der er verdenskendt, men endnu ny i Danmark. Therapeutic Touch er udviklet af: Dr.Dolores Krieger, RN, PhD & Teosof Dora Kunz . (Jeg er også uddannet T.T).

Afspændings massage er en blid helkrops massage, hvor der veksles mellem lange, rolige og dybtgående strøg. Kroppen afspændes og blokeringer opløses.

Healingsmassage er en massage, hvor man først åbner kroppens energicentre og derefter påbegynder massagen, det er blid massage med lange, rolige og dybtgående strøg og det at hænderne blot hviler på kroppen

Uanset alder er healing en alsidig og effektiv behandlingsform.

Som behandler har jeg fuld tavshedspligt

Healing kan ikke erstatte traditionel medicinsk behandling og jeg stiller ingen diagnoser eller giver konkrete råd om sygdomsbehandling.